Designmagasin
Designmagasin
Teleskopisk Søyle

Uni-V

Teleskopisk Søyle Minimalistisk stil med slank tone, "Uni-V" er en teleskopisk søyle designet for egenskaper med panoramautsikt. Laget med alluminum som oppgraderer attraksjonen og stabiliteten. Dimensjonen er godt proporsjonert, den indre søylen gir ikke bare mening for 360 ° rotasjon, men gjør den også brukbar for ergonomisk høydejustering. Med sine øvre mekaniske ledd som sikrer fullstendig frie bevegelser for fluiditeten under observasjon. Enten innvendig eller utvendig installasjon, og designen skaper en stil for moderne innredning.

Prosjektnavn : Uni-V, Designernes navn : Jessie W. Fernandez, Kundens navn : VISIMAXI.

Uni-V Teleskopisk Søyle

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.