Designmagasin
Designmagasin
Barneklesbutikk

PomPom

Barneklesbutikk Oppfatningen av delene og helheten bidrar til en geometri, lett identifiserbar og gir vekt på produktene som skal selges. Vanskelighetene ble styrket i den kreative handlingen av en stor bjelke som brøt plassen, allerede med små dimensjoner. Alternativet til å skrå taket, med referansemålene til butikkvinduet, bjelken og baksiden av butikken, var begynnelsen på trekningen til resten av programmet; opplag, utstilling, serviceteller, kommode og oppbevaring. Nøytral farge dominerer rommet, punktert av sterke farger som markerer og organiserer rommet.

Prosjektnavn : PomPom, Designernes navn : Albertina Oliveira, Kundens navn : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Barneklesbutikk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.