Designmagasin
Designmagasin
Barneklesbutikk

PomPom

Barneklesbutikk Oppfatningen av delene og helheten bidrar til en geometri, lett identifiserbar og gir vekt på produktene som skal selges. Vanskelighetene ble styrket i den kreative handlingen av en stor bjelke som brøt plassen, allerede med små dimensjoner. Alternativet til å skrå taket, med referansemålene til butikkvinduet, bjelken og baksiden av butikken, var begynnelsen på trekningen til resten av programmet; opplag, utstilling, serviceteller, kommode og oppbevaring. Nøytral farge dominerer rommet, punktert av sterke farger som markerer og organiserer rommet.

Prosjektnavn : PomPom, Designernes navn : Albertina Oliveira, Kundens navn : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Barneklesbutikk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.