Designmagasin
Designmagasin
Vann Og Brennevin

Primeval Expressions

Vann Og Brennevin Eggformede krystallglass med skrånende snitt. En enkel dråpe glassholdig væske, en naturlig linse, fanget i livlige krystallglass som gledelig gynger på rundheten, samtidig som de opprettholder stabiliteten gjennom gjennomtenkt arrangement av materialer. Rockingen deres skaper en avslappet og morsom atmosfære. Briller passer diskret til håndflaten når de holdes. I symbiose med mykt designet, håndlagde underlag fra valnøtt eller xylitt - gammel trelast. Komplettert med ellipseformet valnøttbrett i tre eller ti glass og et fingermatbrett. Skuffene er roterbare på grunn av sin jevn elliptiske form.

Prosjektnavn : Primeval Expressions, Designernes navn : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Kundens navn : Stories Design.

Primeval Expressions Vann Og Brennevin

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.