Designmagasin
Designmagasin
Søkelys

Thor

Søkelys Thor er en LED-søkelys, designet av Ruben Saldana, med en veldig høy fluks (opp til 4.700Lm), forbruk på bare 27W til 38W (avhengig av modell), og et design med optimal termisk styring som bare bruker passiv dissipasjon. Dette gjør at Thor skiller seg ut som et unikt produkt i markedet. I sin klasse har Thor kompakte dimensjoner ettersom føreren er integrert i armaturet. Stabiliteten i massesenteret gjør at vi kan installere så mange Thor vi ønsker uten å få banen til å vippe. Thor er en LED-spotlight ideell for miljøer med sterke lysstrømbehov.

Prosjektnavn : Thor, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Søkelys

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.