Designmagasin
Designmagasin
Søkelys

Thor

Søkelys Thor er en LED-søkelys, designet av Ruben Saldana, med en veldig høy fluks (opp til 4.700Lm), forbruk på bare 27W til 38W (avhengig av modell), og et design med optimal termisk styring som bare bruker passiv dissipasjon. Dette gjør at Thor skiller seg ut som et unikt produkt i markedet. I sin klasse har Thor kompakte dimensjoner ettersom føreren er integrert i armaturet. Stabiliteten i massesenteret gjør at vi kan installere så mange Thor vi ønsker uten å få banen til å vippe. Thor er en LED-spotlight ideell for miljøer med sterke lysstrømbehov.

Prosjektnavn : Thor, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Søkelys

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.