Designmagasin
Designmagasin
Klubbbord

Strech.me

Klubbbord Strech.me klubb og salongbord er et svar på forespørselen om multifunksjonelle møbler i det moderne hjemmet. Bruker oppfordres til å lage forskjellige kombinasjoner som bestemmer dens nåværende form og funksjon. I tilbaketrukket tilstand sparer det plass, mens glidebordforlengelse er mulig til venstre og høyre uten metalldel eller tilleggsmekanismer - fra 80 til 150 cm. To uttrekkbare elementer kan fjernes helt fra hovedstrukturen og omorganiseres slik at de uavhengig fungerer som allsidige romlige elementer: benk, tilleggsbord, vase / avisstativ eller nattbord.

Prosjektnavn : Strech.me, Designernes navn : Ivana Cvetkovic Lakos, Kundens navn : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubbbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.