Designmagasin
Designmagasin
Emballasje For En Begrenset Utgave T-Skjorte

Sneaker Freaker

Emballasje For En Begrenset Utgave T-Skjorte Inspirert av pizzakasser. Oppgaven for eskju var å trykke en begrenset T-skjorte med en illustrasjon som opprinnelig ble laget for det tyske fottøymagasinet Sneaker Freaker. Pakken måtte være rimelig, men kul, håndlaget og miljøvennlig med et personlig preg. De kjøpte noen pappesker, av den typen som er tilgjengelige overalt på nettet, og designet overflaten med skiftende tonale verdier og intens rød farge for å øke kraften til logoen. Kombinasjon av analoge teknikker med moderne typografi og illustrasjoner fører til at du får det unike utseendet.

Prosjektnavn : Sneaker Freaker, Designernes navn : eskju · Bretz & Jung, Kundens navn : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Emballasje For En Begrenset Utgave T-Skjorte

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.