Designmagasin
Designmagasin
Emballasje For En Begrenset Utgave T-Skjorte

Sneaker Freaker

Emballasje For En Begrenset Utgave T-Skjorte Inspirert av pizzakasser. Oppgaven for eskju var å trykke en begrenset T-skjorte med en illustrasjon som opprinnelig ble laget for det tyske fottøymagasinet Sneaker Freaker. Pakken måtte være rimelig, men kul, håndlaget og miljøvennlig med et personlig preg. De kjøpte noen pappesker, av den typen som er tilgjengelige overalt på nettet, og designet overflaten med skiftende tonale verdier og intens rød farge for å øke kraften til logoen. Kombinasjon av analoge teknikker med moderne typografi og illustrasjoner fører til at du får det unike utseendet.

Prosjektnavn : Sneaker Freaker, Designernes navn : eskju · Bretz & Jung, Kundens navn : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Emballasje For En Begrenset Utgave T-Skjorte

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.