Designmagasin
Designmagasin
Boutiquehotell

108T Playhouse

Boutiquehotell 108T Playhouse er et boutiquehotell som tilbyr et glimt av Singapore livsstil. Pepret med lekne designelementer som engasjerer sansene, kan gjestene lære om Singapores arv, historie og kultur. En autentisk opplevelse venter på dem når suitene er designet for å bli levd i, ikke bare for å tilbringe natten. 108T Playhouse, som er en destinasjon i seg selv, ønsker gjestene velkommen til å nøle seg i lokalene sine og oppleve hvordan det er å bo, jobbe og leke alt på ett sted - et fenomen som blir stadig mer vanlig i land-knappe Singapore.

Prosjektnavn : 108T Playhouse, Designernes navn : Constance D. Tew, Kundens navn : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutiquehotell

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.