Designmagasin
Designmagasin
Boutiquehotell

108T Playhouse

Boutiquehotell 108T Playhouse er et boutiquehotell som tilbyr et glimt av Singapore livsstil. Pepret med lekne designelementer som engasjerer sansene, kan gjestene lære om Singapores arv, historie og kultur. En autentisk opplevelse venter på dem når suitene er designet for å bli levd i, ikke bare for å tilbringe natten. 108T Playhouse, som er en destinasjon i seg selv, ønsker gjestene velkommen til å nøle seg i lokalene sine og oppleve hvordan det er å bo, jobbe og leke alt på ett sted - et fenomen som blir stadig mer vanlig i land-knappe Singapore.

Prosjektnavn : 108T Playhouse, Designernes navn : Constance D. Tew, Kundens navn : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutiquehotell

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.