Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Golden cuboids

Pendellampe Gyldne kuboider fra Gobo er laget i en vurdering av harmoni. Polyhédronene, strekkfastheten og det gyldne forholdet inntar en sentral posisjon i denne designen. det ligger nøkkelen til skjønnhet og en slags konsistens som finnes i kraft av gyldne kuboider. Denne armaturopphenget fungerer på et remskive. Det kan ha en mengde forskjellige former som filtrerer lysstrålene og kan derfor pynte et rom i skygger, og rene og mangfoldige linjer. Renhet og belysning forsterkes av lysheten til de brukte materialene.

Prosjektnavn : Golden cuboids, Designernes navn : Nicolas Brevers,, Kundens navn : Gobo.

Golden cuboids Pendellampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.