Designmagasin
Designmagasin
Katalog

Classical Raya

Katalog En ting med Hari Raya - det er at tidløse Raya-sanger fra før av fremdeles ligger nær folks hjerter frem til i dag. Hvilken bedre måte å gjøre alt det på enn med et "Classical Raya" -tema? For å få frem essensen i dette temaet, er katalogen for gavehammer designet for å ligne en gammel vinylplate. Målet vårt var å: 1. Lage et spesielt design, i stedet for sider som består av produktvisualer og deres respektive priser. 2. Generer nivå av forståelse for klassisk musikk og tradisjonell kunst. 3. Få fram ånden til Hari Raya.

Prosjektnavn : Classical Raya, Designernes navn : Vincent Teoh Boon Seang, Kundens navn : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.