Designmagasin
Designmagasin
Katalog

Classical Raya

Katalog En ting med Hari Raya - det er at tidløse Raya-sanger fra før av fremdeles ligger nær folks hjerter frem til i dag. Hvilken bedre måte å gjøre alt det på enn med et "Classical Raya" -tema? For å få frem essensen i dette temaet, er katalogen for gavehammer designet for å ligne en gammel vinylplate. Målet vårt var å: 1. Lage et spesielt design, i stedet for sider som består av produktvisualer og deres respektive priser. 2. Generer nivå av forståelse for klassisk musikk og tradisjonell kunst. 3. Få fram ånden til Hari Raya.

Prosjektnavn : Classical Raya, Designernes navn : Vincent Teoh Boon Seang, Kundens navn : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.