Designmagasin
Designmagasin
Sammensatt Musikkinstrument

Celloridoo

Sammensatt Musikkinstrument Celloridoo er et nytt musikkinstrument som er sammensatt av et bøyet strenginstrument som en Cello, og Didgeridoo, et australsk enkelt blåseinstrument. Celloridoo som en kordofon som spilles av en bue er innstilt i femtedeler, starter med A3, etterfulgt av D3, G2 og deretter C2 som den laveste strengen. Den andre delen av instrumentet som aerofon er satt på C-tasten som passer for mange typer musikk. Denne delen spilles med kontinuerlig vibrerende lepper for å produsere dronen mens du bruker en spesiell pusteteknikk som kalles sirkulær pust.

Prosjektnavn : Celloridoo, Designernes navn : Aidin Ardjomandi, Kundens navn : Aylin Design.

Celloridoo Sammensatt Musikkinstrument

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.