Designmagasin
Designmagasin
Stol

Tekant

Stol Tekant er en moderne stol på grunn av materialene den er laget og hvordan strukturen fungerer. Essensen kommer fra den geometriske kombinasjonen av den strategiske gjennomgangen av strukturen, og oppstår som et geometrisk spill med trekanter, noe som gjør Tekant til en meget motstandsdyktig stol. Metakrylat møbeltrekk er inkludert for å uttrykke en følelse av letthet og en visuell klarhet som gjør strukturen til hovedelementet i stolen. Tekant kan leke med forskjellige farger på strukturen og på metakrylat møbeltrekk, slik at du kan lage din egen Tekant stolkombinasjon.

Prosjektnavn : Tekant, Designernes navn : Sebastian Dominguez Enrich, Kundens navn : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.