Designmagasin
Designmagasin
Skolens Interiørdesign

Ipek University

Skolens Interiørdesign 16500 m2 areal med en forberedende skole, totalt 7 butikker og i amp, klasser, møterom, kontor etasje, foreleserom, 2 kafeer og foajé hvor en struktur er designet. Totalt sett ble oppgangen i første etasje og den velkomne delen av kafeen oppløst, og bygget i hver etasje i gallerirommet, og skapt forskjellige lag som utgjorde en forskjell i oppfatningen mellom alle nivåer av en designtilnærming.

Prosjektnavn : Ipek University , Designernes navn : Craft312 Studio, Kundens navn : Craft312 Studio.

Ipek University  Skolens Interiørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.