Designmagasin
Designmagasin
Hundetoalett

PoLoo

Hundetoalett PoLoo er et automatisk toalett som hjelper hunder med å poo i fred, selv når været er elendig ute. Sommeren 2008, under en seilferie med de tre familiehundene, utarbeidet Eliana Reggiori, en kvalifisert seiler, PoLoo. Med venninnen Adnan Al Maleh designet noe som vil hjelpe ikke bare hundene med livskvalitet, men også for å forbedre dem som er eldre eller funksjonshemmede og som ikke kan komme seg ut av huset om vinteren. Det er automatisk, unngå lukt og lett å bruke, å bære, å rengjøre og ideelt for de som bor i leiligheter, for bobil og båt eier, hotell og alpinanlegg.

Prosjektnavn : PoLoo, Designernes navn : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Kundens navn : PoLoo.

PoLoo Hundetoalett

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.