Designmagasin
Designmagasin
Stol

La Chaise Impossible

Stol Attraktivt rent design. "Den umulige stolen" står i bare to ben. Det er lett; 5 til 10 kg. Likevel sterkt å støtte opptil 120 kg. Det er enkelt å produsere, vakkert, robust, evig, rustfritt, ingen skruer og ingen spiker. Den er modulær for flere posisjoner og forskjellige bruksområder, et kunstverk, det svinger, det er morsomt, helt resirkulerbart og miljøvennlig, laget av massivtre og aluminiumsrør, designet for å vare for alltid. (Strukturen kan være laget av forskjellige materialer som plast, metaller eller betong til offentlige steder. Setet i tekstiler eller lær)

Prosjektnavn : La Chaise Impossible, Designernes navn : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Kundens navn : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.