Designmagasin
Designmagasin
Kontorpult

Divax

Kontorpult Divax er et nytt kontorpult designet av Sahar Bakhtiari Rad og laget av Amirhossein Javadian, med spesiell og unik design. Det er forskjellig fra andre typer pulter, fordi det skaper en ny arbeidsplass som vil tiltrekke seg ansatte og vil øke forretningstilliten. Den lille resepsjonen er bindingen mellom ansatte og kunder. Ansatte kan legge noen planter på skrivebordet for å øke oksygen på arbeidsplassen og redusere forurensning.

Prosjektnavn : Divax, Designernes navn : Sahar, Kundens navn : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Kontorpult

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.