Designmagasin
Designmagasin
Gulvfliser

REVICOMFORT

Gulvfliser REVICOMFORT er et avtakbart og gjenbrukbart gulv. Raskt og enkelt å påføre. Klar til bruk. Ideell for ombygging. I et enkelt produkt kombinerer det de tekniske egenskapene til fullkropps porselen fliser, de økonomiske fordelene ved tidsbesparende forenklet plassering, enkel mobilitet og gjenbruk i forskjellige rom. REVICOMFORT kan gjøres i flere Revigrés 'samlinger: forskjellige effekter, farger og overflater.

Prosjektnavn : REVICOMFORT, Designernes navn : Revigres, Kundens navn : Revigres.

REVICOMFORT Gulvfliser

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.