Designmagasin
Designmagasin
Designerbord

Curly

Designerbord Dette flerbruksbordet ble designet av Bean Buro-prinsippdesignerne Kenny Kinugasa-Tsui og Lorene Faure. Det fungerer som et sentralt element i en interiør setting. Den overordnede formen er full av lekne vinglete kurver, som dramatisk står i kontrast til de tradisjonelle formelle symmetriske bordene, og dermed skiller den seg ut som et skulpturelt stykke for å lokke og samhandle med brukerne. Kurvene ser ut til å være tilfeldig ved første blikk, men hver kurve er nøye designet for å oppmuntre til en rekke sitteplasser og sosiale interaksjoner.

Prosjektnavn : Curly , Designernes navn : Bean Buro, Kundens navn : Bean Buro.

Curly  Designerbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.