Designmagasin
Designmagasin
Designerbord

Curly

Designerbord Dette flerbruksbordet ble designet av Bean Buro-prinsippdesignerne Kenny Kinugasa-Tsui og Lorene Faure. Det fungerer som et sentralt element i en interiør setting. Den overordnede formen er full av lekne vinglete kurver, som dramatisk står i kontrast til de tradisjonelle formelle symmetriske bordene, og dermed skiller den seg ut som et skulpturelt stykke for å lokke og samhandle med brukerne. Kurvene ser ut til å være tilfeldig ved første blikk, men hver kurve er nøye designet for å oppmuntre til en rekke sitteplasser og sosiale interaksjoner.

Prosjektnavn : Curly , Designernes navn : Bean Buro, Kundens navn : Bean Buro.

Curly  Designerbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.