Designmagasin
Designmagasin
Datavisualisering

Arab spring

Datavisualisering Dette prosjektet var basert på konfliktene som fant sted i Nord-Afrika i 2011. Hendelser som aktivitetens topp fant sted om våren og fikk navnet "Arab Spring". Prosjekt er en spiralformet tidslinje som markerte som begynnelsen og slutten på konflikten. Og på slutten av konfliktdatoen er markører som indikerer resultatet av konflikten. Metning av linjen er antall ofre for revolusjonen. Så vi kan observere grunnleggende tidsmønster for historiske øyeblikk. De viktigste parameterne for utvikling av slik datavisualisering bør være enkelhet og strukturering av den opprinnelige informasjonen.

Prosjektnavn : Arab spring, Designernes navn : Kirill Khachaturov, Kundens navn : RBC.

Arab spring Datavisualisering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.