Designmagasin
Designmagasin
Led Pendellampe

Stratas.07

Led Pendellampe Med behandling av høy standard og dyktighet i alle detaljer, prøver vi å skape en enkel, ren og tidløs design. Spesielt Stratas.07, med sin perfekt symmetriske form, følger absolutt reglene i denne spesifikasjonen. Den innebygde Xicato XSM Artist Series LED-modulen har fått en fargegjengivelsesindeks> / = 95, en lysstyrke på 880lm, en effekt på 17W, en fargetemperatur på 3000 K - varmhvit (2700 K / 4000 K tilgjengelig på forespørsel) . LED-modulenes levetid er oppgitt av produsenten med 50 000 timer - L70 / B50, og fargen er konsistent over hele levetiden (1x2 trinn MacAdams over livet).

Prosjektnavn : Stratas.07, Designernes navn : Christian Schneider-Moll, Kundens navn : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Pendellampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.