Designmagasin
Designmagasin
Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Den nye "Ground" -kafeen tjener ikke bare til å skape sosial samhørighet blant fakultetet og studentene på ingeniørskolen, men også til å oppmuntre til samhandling mellom og blant andre institutter ved universitetet. I designen vår, engasjerte vi det ikke-utsmykkede støpte betongvolumet i et tidligere seminarrom ved å legge en palett med valnøttplanker, perforert aluminium og kløft i kløft over plassens vegger, gulv og tak.

Prosjektnavn : Ground Cafe, Designernes navn : Bentel and Bentel Architects/Planners, Kundens navn : Yale University.

Ground Cafe Universitetskafé

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.