Designmagasin
Designmagasin
Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Den nye "Ground" -kafeen tjener ikke bare til å skape sosial samhørighet blant fakultetet og studentene på ingeniørskolen, men også til å oppmuntre til samhandling mellom og blant andre institutter ved universitetet. I designen vår, engasjerte vi det ikke-utsmykkede støpte betongvolumet i et tidligere seminarrom ved å legge en palett med valnøttplanker, perforert aluminium og kløft i kløft over plassens vegger, gulv og tak.

Prosjektnavn : Ground Cafe, Designernes navn : Bentel and Bentel Architects/Planners, Kundens navn : Yale University.

Ground Cafe Universitetskafé

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.