Designmagasin
Designmagasin
Brettspill

Orbits

Brettspill Orbits er et rominspirert brettspill som tar sikte på å utvikle strategisk tenking og hånd-øye-koordinering. Det forbedrer logisk, kinestetisk og romlig intelligens. Spillet tilbyr utallige kombinasjoner. Orbits passer for 2-4 spillere og personer over 8 år. Målet med spillet er å stabilisere alle banekurver uten å kontakte dem med andre. Det rette trekket er å passere kurven over eller under den forrige stabiliserte kurven. Ved kontakt av en kurve med andre, går svingen til neste spiller. Planlegg strategien din og ikke ta kontakt med kurvene!

Prosjektnavn : Orbits, Designernes navn : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Kundens navn : Orbits.

Orbits Brettspill

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.