Designmagasin
Designmagasin
Brettspill

Orbits

Brettspill Orbits er et rominspirert brettspill som tar sikte på å utvikle strategisk tenking og hånd-øye-koordinering. Det forbedrer logisk, kinestetisk og romlig intelligens. Spillet tilbyr utallige kombinasjoner. Orbits passer for 2-4 spillere og personer over 8 år. Målet med spillet er å stabilisere alle banekurver uten å kontakte dem med andre. Det rette trekket er å passere kurven over eller under den forrige stabiliserte kurven. Ved kontakt av en kurve med andre, går svingen til neste spiller. Planlegg strategien din og ikke ta kontakt med kurvene!

Prosjektnavn : Orbits, Designernes navn : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Kundens navn : Orbits.

Orbits Brettspill

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.