Designmagasin
Designmagasin
Håndlaget Klassisk Tak

Rayon

Håndlaget Klassisk Tak Rayon er et håndlaget tak laget av massivt eik i en spisestue for en privat klient i Egypt. Det tok nesten ett år å fullføre designen og utførelsen for dette franske kunstverket i klassisk stil. Håndlaget av egyptiske håndverkere er det 4,25 meter med 6,80 meter, alt dekket av håndlagde massivt eikemotiver mens satinglans og patina ble brukt til å lage sitt vintage utseende. Designkonseptet ligner en sol med crepuskulære som stråler. Strålene ble designet for å fremheve bladene og greinene som skiller den flamboyante franske Classic-teftet.

Prosjektnavn : Rayon, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Håndlaget Klassisk Tak

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.