Designmagasin
Designmagasin
Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 1

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 1 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet virker vennlig med rene linjer som sømløst blandes fra skanner til skjerm. Stemme og grafikk på skjermen guider første gang brukere trinn for trinn gjennom innvandringsprosessen. Fingeravtrykkskanneplaten kan tas av for enkelt vedlikehold eller raskt erstatning. MBAS 1 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser grenser, slik at flere språk interaksjon og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.

Prosjektnavn : CVision MBAS 1, Designernes navn : Prompong Hakk, Kundens navn : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Automatisert Immigrasjonsterminal

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.