Designmagasin
Designmagasin
Pasientovervåkingssystem

Touch Free Life Care

Pasientovervåkingssystem Den berøringsfrie livpleiesengen er laget med innebygde flis for å overvåke fysiologiske funksjoner. Pasienter kan kontrollere madrassens temperatur og sengeposisjon med det intuitive grensesnittet uten å måtte ringe sykepleieren for disse oppgavene. Denne skjermen brukes også av sykepleieren til å opprettholde en registrering av medikamenter og væsker som blir administrert, og deretter blir sendt til grensesnittet på sykepleierstasjonen. Grensesnittet på sykepleierstasjonen viser og varsler alle endringer i parametere som pasientens kroppstemperatur, blodtrykk, søvnmønster og fuktighetsnivå. Mange personaltimer kan dermed spares ved hjelp av tlc.

Prosjektnavn : Touch Free Life Care, Designernes navn : nikita chandekar, Kundens navn : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Pasientovervåkingssystem

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.