Designmagasin
Designmagasin
Pasientovervåkingssystem

Touch Free Life Care

Pasientovervåkingssystem Den berøringsfrie livpleiesengen er laget med innebygde flis for å overvåke fysiologiske funksjoner. Pasienter kan kontrollere madrassens temperatur og sengeposisjon med det intuitive grensesnittet uten å måtte ringe sykepleieren for disse oppgavene. Denne skjermen brukes også av sykepleieren til å opprettholde en registrering av medikamenter og væsker som blir administrert, og deretter blir sendt til grensesnittet på sykepleierstasjonen. Grensesnittet på sykepleierstasjonen viser og varsler alle endringer i parametere som pasientens kroppstemperatur, blodtrykk, søvnmønster og fuktighetsnivå. Mange personaltimer kan dermed spares ved hjelp av tlc.

Prosjektnavn : Touch Free Life Care, Designernes navn : nikita chandekar, Kundens navn : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Pasientovervåkingssystem

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.