Designmagasin
Designmagasin
Skulpturbenk

Metric - Ganic

Skulpturbenk Med Metric-Ganic utforsker Chen forestillingen om hvordan sivilisasjonen preger kunnskap og hvordan mennesker har formet jorden til å skape kultur og historie - gjennom dette objektivet blir den skulpturelle benken utforsket gjennom studiet av naturlige og matematiske mønstre. Ved å skille mellom uorganiske og organiske former, er tømmerets utseende en representasjon av menneskelig kunnskap basert på matematiske beregninger, som står i kontrast til det naturlige kornet til den hvite eiken som representerer skogen og jorden.

Prosjektnavn : Metric - Ganic, Designernes navn : Webber (Ping-Chun) Chen, Kundens navn : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Skulpturbenk

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.