Designmagasin
Designmagasin
Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruker RBFullers prinsipp om "Mindre for mer" for å produsere en lysarmatur med bare lyskilden og den elektriske ledningen. Tensegrity blir det strukturelle middelet som både arbeider gjensidig i kompresjon og spenning for å produsere et tilsynelatende diskontinuert lysfelt som bare er definert av dens strukturelle logikk. Skalbarheten og produksjonsøkonomien taler til en vare med endeløs konfigurasjon hvis lysende form grasiøst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekrefter paradigmet i vår epoke: Å oppnå mer mens du bruker mindre.

Prosjektnavn : Tensegrity Space Frame, Designernes navn : Michal Maciej Bartosik, Kundens navn : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Belysningsstruktur

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.