Designmagasin
Designmagasin
Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevegelse når den balanserer mellom orden og kaos. Et godt design lages av samme spenning. Kvalitetene til styrke, skjønnhet og dynamikk stammer fra kunstnerens evne til å forbli åpne for disse motsetningene under skapelsen. Det ferdige stykket er summen av utallige valg kunstneren tar. All tanke og ingen følelse vil resultere i arbeid som er stivt og kaldt, mens all følelse og ingen kontroll gir arbeid som ikke klarer å uttrykke seg. Sammenflettingen av de to vil være et uttrykk for selve livets dans.

Prosjektnavn : Moon Curve, Designernes navn : Mary Zayman, Kundens navn : Mary Zayman.

Moon Curve Ring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.