Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Idiomi

Lampe Idiomi; er en lampe i sine tre dimensjoner og rekke lys kan skape forskjellige scenarier og berike miljøet med et virkelig nytt lys. Det ønsker å være et uttrykk for lys. Denne lampen minner om temaene for renhet i linje og form samt lyshet i hvitt. Idiomi lar lys eskorte mannen i hverdagens handlinger, sensasjoner, følelser og øyeblikk. Takket være LEDs innovative potensial kan den tilpasse seg situasjonene som omgir den.

Prosjektnavn : Idiomi, Designernes navn : Nicolò Caruso, Kundens navn : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.