Designmagasin
Designmagasin
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Balanseringshandlingen mellom tradisjon og modernitet. Målet var å designe et unikt produktsortiment for et innovativt selskap som rekonstituerer seg som en produsent av sukkervarer av høy kvalitet. Løsningen er en overdådig pakket og trykt med varm folie og en edel høyglanset finish. Fotokonseptet var inspirert av stilen til klassiske pralinéer. Den yngre og mer moderne målgruppen vil bli adressert av fargene og en løsnet typografi. Gabriel designteam har mestret balansegangen og kunden er fornøyd med økende salg.

Prosjektnavn : Cavendish & Harvey, Designernes navn : Bettina Gabriel, Kundens navn : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.