Designmagasin
Designmagasin
Digitalt Interaktivt Magasin

DesignSoul Digital Magazine

Digitalt Interaktivt Magasin Filli Boya Design Soul Magazine forklarer viktigheten av farger i livene våre for leserne på en annen og hyggelig måte. Innholdet i Design Soul inneholder et bredt område fra mote til kunst; fra dekorasjon til personlig pleie; fra sport til teknologi og til og med fra mat og drikke til bøker. I tillegg til kjente og interessante portretter, analyse, nyeste teknologi og intervjuer, inneholder bladet også interessant innhold, videoer og musikk. Filli Boya Design Soul Magazine publiseres kvart år på iPad, iPhone og Android.

Prosjektnavn : DesignSoul Digital Magazine, Designernes navn : NGM Turkey, Kundens navn : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitalt Interaktivt Magasin

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.