Designmagasin
Designmagasin
Analog Klokke

Kaari

Analog Klokke Denne designen er basert på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighet time hånd). Denne konstruksjonen er utstyrt med to bueformede støpesnitt. Gjennom dem kan du slå hendene som dreier time og minutt. Timehånden (platen) er delt i to segmenter med forskjellige farger som, roterende, indikerer AM- eller PM-tid, avhengig av fargen som begynner å bli synlig. Minutthånden er synlig gjennom den større radiusbuen og avgjør hvilken minuttspalte som tilsvarer 0-30 minutters ringer (plassert på den indre radius av buen) og 30-60 minutters sporet (plassert på den ytre radius).

Prosjektnavn : Kaari, Designernes navn : Azahara Morales Vera, Kundens navn : Azahara Morales Vera.

Kaari Analog Klokke

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.