Designmagasin
Designmagasin
Analog Klokke

Kaari

Analog Klokke Denne designen er basert på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighet time hånd). Denne konstruksjonen er utstyrt med to bueformede støpesnitt. Gjennom dem kan du slå hendene som dreier time og minutt. Timehånden (platen) er delt i to segmenter med forskjellige farger som, roterende, indikerer AM- eller PM-tid, avhengig av fargen som begynner å bli synlig. Minutthånden er synlig gjennom den større radiusbuen og avgjør hvilken minuttspalte som tilsvarer 0-30 minutters ringer (plassert på den indre radius av buen) og 30-60 minutters sporet (plassert på den ytre radius).

Prosjektnavn : Kaari, Designernes navn : Azahara Morales Vera, Kundens navn : Azahara Morales Vera.

Kaari Analog Klokke

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.