Designmagasin
Designmagasin
Vegghengt Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Vegghengt Wc Med det innovative rengjøringstilskuddet forvandler Isvea et vanlig toalett til B +, et allsidig toalett som kan brukes i offentlige toaletter og private bad. B + WC har en mindre vegghengt panne sammenlignet med et vanlig toalett. Den runde kompakte formen gir en effektiv bruk av plassen. Det nye B + cleaRing WC har ingen felg. Uten skjult kant, betyr det at det ganske enkelt ikke er noe sted å skjule bakterier. Den hygieniske designen til B + WC gjør det enkelt å rengjøre bollen som reduserer vannforbruket og behovet for å bruke baderomskjemikalier som er skadelige for miljøet.

Prosjektnavn : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Vegghengt Wc

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.