Designmagasin
Designmagasin
Baderomsmøbler

Soluzione

Baderomsmøbler Soluzione baderomsmøbelkolleksjon er designet basert på ideen om å skape innovative og elegante løsninger som gjør livet enklere, fredelig og bygger bad med en følelse av personlighet. Baderomsskapene, som er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser med skuffer og valg av skapdør, er kombinert med karvasker for å omdefinere badetets estetikk. Den valgfrie halvcirkelhåndklehåndteringsmodulen er en innovativ tilnærming til håndkleoppbevaring og henging. Soluzione-kolleksjon tilgjengelig i hvit og antracittfargelakk håper å kunne tilby innovative baderomsløsninger.

Prosjektnavn : Soluzione, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Soluzione Baderomsmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.