Designmagasin
Designmagasin
Baderomsmøbler

Soluzione

Baderomsmøbler Soluzione baderomsmøbelkolleksjon er designet basert på ideen om å skape innovative og elegante løsninger som gjør livet enklere, fredelig og bygger bad med en følelse av personlighet. Baderomsskapene, som er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser med skuffer og valg av skapdør, er kombinert med karvasker for å omdefinere badetets estetikk. Den valgfrie halvcirkelhåndklehåndteringsmodulen er en innovativ tilnærming til håndkleoppbevaring og henging. Soluzione-kolleksjon tilgjengelig i hvit og antracittfargelakk håper å kunne tilby innovative baderomsløsninger.

Prosjektnavn : Soluzione, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Soluzione Baderomsmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.