Designmagasin
Designmagasin
Servise For Barn

Nyx

Servise For Barn Samarbeidsdesign har ubegrensede grenser og har vært kilden til dette prosjektet. Nyx Kids servise er et unikt samarbeid mellom en 10 år gammel gutt Elijah Robineau og en talentfull designer Alex Petunin. Som barn har vi fantastiske drømmer, men som voksne har vi lært oss å sette grenser og grenser for den virkelige verden. Den lekne servise-kolleksjonen utviklet under det futuristiske merket YORB DESIGN har også fått en veldig unik egenskap ved å tillate full tilpasset design. Brukeren kan velge sitt eget mønster, farge og form på linjen og gi den en følelse av tilhørighet.

Prosjektnavn : Nyx, Designernes navn : Alex Petunin & Elijah Robineau, Kundens navn : YORB DESIGN.

Nyx Servise For Barn

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.