Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Fallen Bird

Salongbord Akkurat som Immanuel Kant, tar jeg utgangspunkt i en estetisk ide som gir mitt verk sin sjel. Jeg følger noen gang på min egen måte: intuitivt, følelsesmessig og bevisst involvert i et spesifikt tema. Triangler i (E) bevegelse er en historie som starter fra en solid geometrisk form, en ensidig trekant, den første som støttepunktene ikke kuttes. Den destillerer forskjellige former som både kan tjene som design for avføring, bord etc., men også behandles til abstrakte geometriske enheter som fungerer som visuell kunst

Prosjektnavn : Fallen Bird, Designernes navn : André Verroken, Kundens navn : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Salongbord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.