Designmagasin
Designmagasin
Servant

Serel Wave

Servant SEREL Wave servant tar plass i moderne bad med nominative linjer, funksjonelle løsninger og imponerende kvalitet. SEREL Bølgebasseng; mens den endrer den nåværende oppfatningen med dobbel servant med sin unike skålform, inkluderer den også bruk av voksen og barn sammen med sin estetiske form. I tillegg til bruk som barnekum, gir det funksjon for ablusjon og skonengjøring som brukes i islamskultur. Den generelle tilnærmingen i utformingen av servant er modernisme og funksjonalisme. Denne tilnærmingen påvirker designet så viktig.

Prosjektnavn : Serel Wave, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Servant

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.