Designmagasin
Designmagasin
Servant

Serel Wave

Servant SEREL Wave servant tar plass i moderne bad med nominative linjer, funksjonelle løsninger og imponerende kvalitet. SEREL Bølgebasseng; mens den endrer den nåværende oppfatningen med dobbel servant med sin unike skålform, inkluderer den også bruk av voksen og barn sammen med sin estetiske form. I tillegg til bruk som barnekum, gir det funksjon for ablusjon og skonengjøring som brukes i islamskultur. Den generelle tilnærmingen i utformingen av servant er modernisme og funksjonalisme. Denne tilnærmingen påvirker designet så viktig.

Prosjektnavn : Serel Wave, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Servant

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.