Designmagasin
Designmagasin
Avansert Vogn

Fiaker 2.0

Avansert Vogn I mange byer har tradisjonelle bussturer et stort problem i form av hesteavfall. Som et første vesentlig krav løser Fiaker 2.0 gateforurensning produsert av bussturer i byer. Videre utvikles en spesifikk design for en hestevogn som følger de klassiske førerhusene i sin formelle estetikk til tross for at de har sin egen moderne og oppdaterte form. Utfordringen er å presentere et moderne og økologisk konsept, og fremdeles overføre den typiske følelsen av en busstur. Hovedmålet er å gjøre busturer mer attraktive for kunder gjennom innovativ design.

Prosjektnavn : Fiaker 2.0, Designernes navn : Michael Hofbauer, Kundens navn : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Avansert Vogn

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.