Designmagasin
Designmagasin
Flaskeinnredning

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskeinnredning Det gullskinnende “litauiske vodka-gullet. Black Edition ”arvet det eksklusive utseendet fra litauisk folkekunst. Rhombus og sildebein, kombinert fra små torg, er veldig vanlige mønstre i litauisk folkekunst. Selv om referanse til disse nasjonale motivene fikk mer moderne former, ble mystiske tidligere refleksjoner transformert til moderne kunst. Overveiende gyldne og svarte farger understreker den eksepsjonelle vodka-filtreringsprosessen gjennom kull og gylne filtre. Dette er det som gjør “litauisk vodka Gold. Black Edition ”så delikat og krystallklar.

Prosjektnavn : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Designernes navn : Asta Kauspedaite, Kundens navn : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Flaskeinnredning

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.